Blog Archives
GOiN.mobi

Publică și vinde proiectele tale de tip curs, workshop, conferință sau evenimente similare. Banii pe care clienții îi plătesc pentru accesul la proiectele tale ajung integral și direct în contul tău bancar. Platforma este 100% gratuită pentru organizatorii de proiecte culturale și educaționale din România. Ce mai aștepți, te-ai înrolat?

CodeGuppy

CodeGuppy este un mediu de programare online special proiectat pentru copii și adolescenți.
CodeGuppy este perfect pentru cei care tranzacționează de la limbajele de tip bloc (ex. Scratch) la programarea text, cât și pentru cei care iau contactul prima dată cu programarea. CodeGuppy are la bază limbajul JavaScript, un limbaj cu o sintaxă flexibilă ce îl face potrivit atât pentru programarea profesională cât și pentru introducerea în programare.
CodeGuppy încearcă să recreeze experiența și ușurința de a pătrunde în minunata lume a programării pe care cei care au avut ocazia de a lucra pe calculatoarele compatibile ZX Spectrum (ex. HC-85, HC-90, CIP, etc.) din anii 80 – 90 probabil încă și-o reamintesc.

CodeGuppy este momentan în limba engleză pentru a fi accesibil unui grup cât mai mare de utilizatori.

ȘcoalaZ

Aplicație web și mobilă care le oferă copiilor și elevilor cursuri digitale, învățare prin joc, și acces la profesori de calitate.

Critique Gaming Studios

Un studio indie de dezvoltare de jocuri video intelectual și moral stimulante.

Investiții obținute până în aprilie 2019: 160k eur

Wellcode

Materiale educaționale de informatică care cuprind materia de liceu.

Parentool

Agregator de conținut psihoeducațional personalizat în funcție de tipul de comportament și etapa de dezvoltare a copilului. Aplicația oferă, pe lângă informație verificată, accesul la specialiști direct pe aplicație.

Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Str. Tudor Arghezi, 8-10, Cladirea Unimed