Prepi te ajută să iei bacul inteligent. Proiectul transpune pregătirea pentru examenul la matematică în mediul online și o adaptează nevoilor și stilului de viață al adolescenților. Folosește tehnologia și gamificarea cu scopul de a motiva, învăța și evalua elevii. Pe 18 aprilie, află mai multe despre Prepi la Finala Changeneers!

Robert Tănase, cofondator, despre cum a apărut Prepi

Totul a început observând problema reală pe care o au elevii de liceu care se pregătesc pentru bac. Și spun asta fiindcă 2 dintre cofondatori sunt elevi în clasa a XII-a.
Când vine vorba de matematică, majoritatea este nemotivată, plictisită și face eforturi financiare pe care unii nu și le permit pentru a promova examenul.
Am simțit că ei au nevoie de o alternativă care nu doar să faciliteze procesul de pregătire, ci să crească interesul pentru acesta.

Ce face mai exact Prepi

Prepi provoacă elevii să învețe matematica folosind tehnologia. Fiecare elev are nevoie de un plan individual bazat pe ritmul și nivelul său și de explicații ușor de înțeles. Asistent Prepi este algoritmul inteligent care evaluează constant nivelul elevului, îl îndrumă în permanență și îi oferă toată informația necesară.
Iar pentru menținerea interesului și a motivației, tot procesul de pregătire este gamificat și recompensat.
Astfel, ceea ce diferențiază soluția Prepi este atenția individuală pe utilizator, accesibilitatea și motivarea elevilor.

Participarea la competiție

Changeneers este o oportunitate grozavă de a primi feedback valoros pentru proiectul nostru și de a crea legături cu scopul de îmbunatățire și creștere.
Suntem siguri că sugestiile mentorilor și vizibilitatea proiectului vor influența modul în care Prepi evoluează.

Un obstacol și o oportunitate

Unul dintre obstacole a fost gestionarea fondurilor limitate, fiind nevoiți astfel să căutam cele mai avantajoase posibil soluții pe care le utilizăm în proiect.

O oportunitate a venit în momentul în care am găsit oameni serioși cărora le-a plăcut ce facem și ne-au ajutat oferindu-ne cunoștințele lor pentru realizarea conținutului didactic.

Cum va evolua ecosistemul de startup-uri tech cu impact în România

Deși România nu este un loc tocmai roz din mai multe puncte de vedere, sunt numeroase startup-uri tech cu potențial care stiu că nu se vor opri indiferent de obstacole și care vor clădi pas cu pas un viitor în care umanitatea se îmbină mai bine cu tehnologia.  Modul relativ dificil de obținere a finanțărilor încetinește procesul de dezvoltare, însă nu îl va opri.


Descoperă Prepi
 pe 18 aprilie, la Finala Tech Game Changers, când vor susține și pitch-ul pentru premiul de 10.000 de euro! Înscrie-te gratuit aici!