ZenParking ajută oamenii cu program încărcat să câștige timp și confort prin serviciul de rezervare a locului de parcare.

Pe 25 iunie, află mai multe despre ZenParking la Finala Changeneers!

Nicolae Georgescu, Co-fondator/CEO, despre cum a apărut ZenParking

Conduc și parchez în București, așa a început. Și nu îmi place să plec cu mult timp înainte de o întâlnire în zona aglomerată doar așa în caz că nu găsesc loc de parcare. Și oricum, ajung mai mereu la fix, și când nu găsesc loc întârzii 🙂 Așa m-am gândit că aș fi dispus să plătesc mai mult, dar să știu că mă așteaptă un loc. Și așa a apărut ZenParking.

Ce face mai exact  

Față de alte aplicații existente, diferențiatorul nostru este sistemul de rezervare a locului de parcare. Practic știi dinainte să pleci dacă vei găsi un loc sau nu și dispozitivul inteligent montat pe locul de parcare, creat de noi, asigură rezervarea și plata automată de pe card. Noi credem că rezervarea este modul civilizat atunci când cererea e mai mare sau mult mai mare decât oferta. Așa cum folosim rezervare la medic în rețeaua privată, la pașapoarte și în alte locuri, credem că rezervarea are sens și pentru locurile de parcare în zonele aglomerate.

Participarea la competiție  

Câștigăm experiență în primul rând, expunere, și poate și premiul! 🙂

Un obstacol și o oportunitate 

Oportunitatea este că utilizatorii finali, adică șoferii, vin foarte ușor dacă reușim să avem locuri în zone aglomerate. Fără promovare, doar un scris mic pe dispozitive la Promenada și am avut clienți peste așteptări!
Obstacolul este că proprietarii locurilor de parcare, adică partenerii noștri sunt mai dificil de convins decât am crezut. Oferim un serviciu nou, senzația este că preferă să îl vadă validat în altă parte și apoi să îl integreze.

Ce veți face cu premiul (dacă veți fi marele câștigător)

Cu marele premiu am produce înca 10-15 dispozitive pentru a le oferi ca proiecte pilot în mai multe zone. Cele 17 dispozitive pe care le avem acum sunt deja promise în 3 locații. De restul acoperim cheltuieli de montare și promovare.

Așteptări de la comunitatea Changeneers

Feedback, contacte de persoane cu putere de decizie cu care am putea încheia parteneriate, mentorat.