Theatrum este locul principal unde consumatorii de teatru vor afla informații despre data, ora și locul de desfășurare al tuturor pieselor de teatru din marile orașe ale României: informații despre actori, regizori și spații de joc. Platforma va oferi utilizatorilor propuneri de spectacole în baza unui profil care se creează în funcție de: spectacolele alese anterior, a actorilor favoriți, a regizorilor favoriți sau a genului de spectacol ales.

Pe 25 iunie, află mai multe despre Theatrum la Finala Changeneers!

Tiberiu Mercurian și Andrei David, Co-fondatori, despre cum a apărut Theatrum

Ne-am întâlnit în urmă cu 5 ani iar în 2017 am început primul proiect împreună. Tiberiu împreună cu soția lui Chris au inițiat proiectul Grivița 53, iar Andrei s-a alăturat proiectului. Am văzut că putem lucra bine împreună.
În urmă cu un an și jumătate, Tiberiu a venit prima dată la Andrei și i-a povestit despre ideea de a crea un spațiu în care iubitorii de teatru să găsească toate informațiile despre spectacole. Ideea avea la bază o experiență de 7 ani în domeniul antreprenoriatului cultural și multe nopți petrecute alături de oameni de teatru, spectatori și nevoile lor în materie de informație din acea zonă.
De la propunere la “da” nu a durat foarte mult, și iată-ne azi cu o aplicație care abia așteaptă semnele de renaștere ale industriei teatrale, și nu numai.

Ce face mai exact  

Theatrum este un fel de antecamera a unui spectacol de teatru. Este spațiul în care găsești tot ceea ce ai nevoie înainte de a merge la teatru: programul complet al spectacolelor, informații despre piese, actori, regizori, informații despre bilete și de unde le poți achiziționa.
Este o aplicație care se diferențiază prin gradul de cuprindere al informației – acoperim tot ceea ce înseamnă teatru în România: spectacole jucate în spații clasice, “de stat”, spectacole independente, festivaluri.
Experiența utilizatorului este un alt element diferențiator. Venind din zona de marketing, amândoi cunoaștem importanța acestui aspect și faptul că o experiență plăcută și facilă poate fi cheia succesului.

Participarea la competiție  

Oportunitatea de a primi feedback de la oameni cu mare experiență în business și de a fi confruntați cu opinii pertinente care să ne ajute să calibrăm platforma noastră astfel încât să răspundă și mai bine nevoilor viitorilor consumatori.
Nu ascundem faptul că și aspectul financiar joacă un rol important. Orice resursă în plus ne poate ajuta să ne dezvoltăm ideile.

Un obstacol și o oportunitate 

Actuala situație a pandemiei COVID 19 poate fi considerată un obstacol pentru că s-a oprit toată activitatea în zona în care noi urmează să operăm.
Este în același timp și o oportunitate pentru că am identificat niște zone de dezvoltare a platformei pe care nu le anticipasem atunci când am gândit întregul proiect.

Ce veți face cu premiul (dacă veți fi marele câștigător)

Banii vor fi investiți în dezvoltarea ulterioară a platformei prin implementarea sistemului de ticketing și dezvoltarea aplicației mobile.

Așteptări de la comunitatea Changeneers

Să ne ajute prin feedback constructiv pentru a dezvolta aplicația mai departe și eventualitatea realizării unor parteneriate cu restul participanților în competiție.