Over24h-FamilyBudget este o platformă și aplicație mobilă care ajută familiile să-și dobândească stabilitatea financiară, să economisească, să își gestioneze bugetul familiei și să aibă o educație financiară solidă.

Pe 25 iunie, află mai multe despre Over24h – FamilyBudget la Finala Changeneers!

Filip Lucian, Fondator, despre cum a apărut Over24h – FamilyBudget

În urmă cu aproximativ un an am conștientizat că nu reușeam să ne gestionăm bugetul familiei noastre și în fiecare lună rămâneam cu prea multe zile și prea puțini bani. Am încercat câteva soluții/aplicații plătite care nu au dat nici un fel de randament. În acel moment, am început aprofundarea studiilor pentru a pune la punct o platformă care să ajute cu adevărat familiile să economisească. Practic, nevoia familiei noastre a pus bazele platformei Over24h-FamilyBudget.

Ce face mai exact  

Family Budget reprezintă mai mult decât o aplicație mobilă, reprezintă o metodă, un concept testat și aprobat în mai toate cărțile de finanțe. Prin acest concept ajutăm familiile să își gestioneze mult mai bine banii și le aratăm că o corectă administrare a banilor ar duce la mai multă valoare atribuită acestora, adică cu aceiași bani, aplicația FamilyBudget arată utilizatorului că se pot face mult mai multe lucruri și trăi o viață mult mai liniștită și frumoasă.

FamilyBudget se diferențiază de celelalte aplicații prin setări simple dar rapoarte complexe și ușor de interpretat. La care se adaugă conceptul inovator de buget zilnic generat automat, categorii generate automat și multe alte funcții valoroase.

Participarea la competiție  

În momentul în care am văzut cât de simplă și frumoasă poate fi viața când ai în orice moment controlul aupra banilor, am hotărât să extindem acest proiect și să îl ducem la un alt nivel. De aceea ne-am gândit că Changeneers este momentul oportun ca această aplicație să fie cunoscută publicului larg.

Un obstacol și o oportunitate 

Principala noastră provocare, pentru că obstacol mi se pare puțin prea mult, este să îi facem pe oameni să înțeleagă cât de importantă este educația financiară și gestionarea bugetului în familie. Să îi facem să înțeleagă că una dintre cele mai importante resurse ale unei familii o reprezintă finanțele. Ele ne asigură supraviețuirea sau confortul. Cu toate acestea majoritatea familiilor nu țin cont de această resursă și de multe ori rămân fară bani înainte de a încasa un nou venit iar FamilyBudget poate să îi scape de această problemă.

Ce veți face cu premiul (dacă veți fi marele câștigător)

În echipa noastră există deja un om de finanțe și un programator, prin urmare nu trebuie să mai investim momentan în aceste două segmente. În cazul în care care vom fi marii câștigători, cea mai mare parte a premiului o vom aloca pentru componenta de marketing.

Așteptări de la comunitatea Changeneers

Faptul că suntem în această comunitate de profesioniști este un mare plus pentru noi. Ne dorim în continuare să experimentăm și să învățăm cât mai multe lucruri alături de voi.