Momsi este o aplicație socială doar pentru mame, bazată pe matchmaking în funcție de proximitate și nevoi comune. Cu ajutorul ei, mamele pot crea propriile grupuri suport în funcție de zona în care locuiesc și vor putea primi și oferi ajutor în viața de zi cu zi sau în situații de urgență.

Pe 25 iunie, află mai multe despre Momsi la Finala Changeneers!

Ionuț Turlea, CEO, despre cum a apărut Momsi 

Ideea a pornit de la experiența de a deveni tată pentru prima oară și de a fi stay-at-home dad. Primele luni au fost foarte grele și m-au făcut să mă întreb cum se descurcă alte mame ale căror soți se întorc la serviciu după nașterea copilului.
Incidența ridicată a depresiei post-partum, sentimenul de izolare pe care îl resimt proaspetele mame dar și nesiguranța care vine la pachet cu a deveni părinte, m-au făcut să mă gândesc la o aplicație prin care ele își pot crea propriile grupuri suport, cu accent pe interacțiunea în viața reală, bazate pe proximitate și nevoi comune.

Ce face mai exact  

Momsi oferă mamelor posibilitatea de a avea propriile grupuri suport, microcomunități la care pot apela la nevoie sau pur și simplu în viața de zi cu zi.
Se diferențiază prin faptul că e bazată pe proximitate (vezi și primești sugestii legate de mame din jurul tău), nevoi comune și vârsta copiilor.

Participarea la competiție  

Ne-a atras faptul că e o competiție care pune accentul pe soluții care îmbunătățesc viața comunităților. Și am considerat că ni se potrivește mănușă provocarea asta 🙂

Un obstacol și o oportunitate 

Pandemia este pentru noi și o oportunitate dar și un obstacol.
Obstacol pentru că din cauza distanțării sociale în vigoare (dar și o perioadă lungă de acum înainte), proximitatea și întâlnirile pe care le puteau organiza cu ajutorul aplicației, nu mai reprezintă un beneficiu (cel puțin deocamdată).
Oportunitate pentru că deja ne gândim la ce altceva putem oferi în contextul ăsta în care nevoile s-au schimbat. Explorăm direcții în care să pivotăm.

Ce veți face cu premiul (dacă veți fi marele câștigător)

Vom explora și valida noile direcții pe care le avem în vedere.

Așteptări de la comunitatea Changeneers

Sperăm să găsim parteneriate strategice și moduri de a valida soluția și modelul de business.