GoPack facilitează trimiterea pachetelor rapid și simplu cu ajutorul firmelor de curierat și persoanelor care călătoresc între orașe.

Pe 25 iunie, află mai multe despre GoPack la Finala Changeneers!

Patrick Orsos, business developer, despre cum a apărut GoPack

Voiam să trimit un pachet în alt oraș foarte urgent și cu o firmă de curierat ar fi durat cel puțin o zi, astfel m-am gandit că m-ar fi ajutat dacă cineva care deja circulă spre acel oraș mi-ar putea duce pachetul. Nimic nu este mai rapid decât ceea ce este în mișcare și așa a început GoPack. Am observat că putem face acest lucru și la nivel internațional și mai mult decât atât să ne folosim și de firmele mici de curierat cărora le putem automatiza procesele și să le creștem vânzările. Pe scurt, suntem un marketplace B2C și C2C.

Ce face mai exact GoPack  

GoPack facilitează trimiterea pachetelor rapid și simplu printr-o aplicație mobilă cu ajutorul firmelor mici de curierat, cărora le automatizează procesele și le crește vânzările, precum și prin intermediul persoanelor care călătoresc între orașe.
GoPack are o competiție directă pe partea de crowdshipping (C2C) față de care se diferențează printr-o aplicație mobilă ceea ce înseamnă flexibilitate și comunicare mai bună pentru utilizatori, iar pe partea de B2C exisță software-uri pentru curieri, dar care nu pot crește vânzările micilor firme de curierat în mod direct.

Participarea la competiție  

Changeneers ne poate aduce o resursă financiară care ne poate acoperi multe nevoi dar și oportunitatea de a cunoște oameni noi.

Un obstacol și o oportunitate 

Ca mai pentru toată lumea, un obstacol a fost această criză mondială generată de Covid – 19, dar tot aici am văzut și o oportunitate pentru că în perioada aceasta firmele care transportau personal internațional au pivotat spre transportul de colete, astfel pentru noi s-a transformat într-o oportunitate.

Ce veți face cu premiul (dacă veți fi marele câștigător)

Premiul îl vom investi în marketing, fie externalizăm, fie dezvoltăm in-house procesul de marketing, ținta noastră în primele 6 luni este să ajungem la 500 de transportatori pe platformă.

Așteptări de la comunitatea Changeneers

Ne așteptăm la un ajutor între noi ca și comunitate de finaliști, un networking cu potențialii investitori care ar putea să investească pe viitor și la consultanță individuală.

Echipa GoPack 

Bogdan Giurgi, Software engineer
Andrei Pop-Tărău, Software engineer

Patrick Orsos, Business developer