În noiembrie, te invităm la meetup-ul Changeneers How to attract investors – Succes stories!

Ne vedem tot online, așa cum te-ai obișnuit deja din întâlnirile trecute de comunitate, pe 25 noiembrie, de la 11.00 – 12.30.

La acest meet up ne întâlnim cu doi finaliști în competiția Changeneers, Ana-Maria Onică, CEO & Co-fondatoare VoxiKids și Alex Govoreanu, CEO & Co-fondator Questo. Cu ei vom discuta într-o sesiune de peer sharing despre bune practici pe model de business, provocări, strategii de succes, tips & tricks în accesarea de finanțări și investiții pentru startup-uri.

Despre Ana-Maria Onică: AnaMaria Onică este CEO-ul și Fondatorul startup-ului Uberpixel, care în colaborare cu IndyVision a lansat pe piață în martie 2019 produsul VoxiKids, prin care digitalizează procesul terapiei logopedice. Beneficiarii sunt copiii cu deficiențe de vorbire, iar aplicația are ca obiectiv reducerea timpul de recuperare, urmărind astfel buna integrare în mediul școlar și social. VoxiKids aduce împreună părintele și logopedul în beneficiul bunei dezvoltări a copilului.

Startup-ul a fost finalist în mai multe competiții – Changeneers, Commons Accel, TechCelerator, semifinalist de 2 ori la Startarium PitchDay, a câștigat locul II la Seed Star București și premiul I la competitia Women Startup Competition din Londra. Până în prezent au atras finanțari de peste 100.000 de euro de la VC, business angels sau competiții cu premii în bani. În acest moment, startup-ul s-a listat pe platforma de equity crowfunding Seedblink pentru 290.000 de euro.

Despre Alex Govoreanu: Este CEO & Co-fondator Questo, o platformă pentru jocuri urbane disponibilă în peste 80 de orașe global. În 2020, Questo a fost recunoscut de către Organizația Mondială a Turismului (UNWTO) ca fiind cel mai disruptiv startup din industria ospitalității la nivel global. Questo este a doua companie lansată de Alex, după ce înainte a co-fondat VeziCatFace.ro. Alex este absolvent de Marketing și Management. În 2020, acesta a fost ales ca fiind Young Global Leader în Turism de către Phocuswright.

Questo a atras finanțări în valoare de 600.000 euro de la Sparking Capital, Early Game Ventures și doi business angels din România.

Principalele subiecte ale meetup-ului:

  • Cu ce oportunități de finanțare și provocări s-au întâlnit în experiența lor?
  • Cum alegi tipul de finanțare și investitorul potrivit?
  • Tips & tricks pentru antreprenorii care caută finanțare

Agenda:

  • 11.00 – 11.10  Intro
  • 11.10 – 12.10  How to attract investors – Succes stories cu Ana-Maria Onică & Alex Govoreanu
  • 12.10 – 12.30  Q&A // Încheiere

Cum participi: Evenimentul a fost parțial difuzat și pe pagina de Facebook Impact Hub Bucharest