Comunitatea Changeneers continuă întâlnirile de comunitate și în luna octombrie, tot în mediul virtual. Te invităm pe 27 octombrie, de la 11.00 – 12.30, la meetup-ul Changeneers Age of Innovation.

La acest meet up o vom avea ca invitată pe Simona Panait, Director Marketing & Online, Samsung România și Bulgaria cu care vă propunem să deschidem un dialog despre importanța inovației și modul în care tehnologia a devenit o parte importantă din viața noastră, respectiv modul în care brandurile pot comunica și interacționa mai bine cu consumatorul final.

Pentru a citi mai multe despre viziunea Samsung asupra inovației, vă invităm să parcurgeți Innovation Report, un proiect inițiat de Samsung care își propune să evidențieze cele mai importante direcții tehnologice care ne vor defini viitorul, ca societate. Materialul detaliază impactul pe care îl vor avea inovațiile din șase domenii tehnologice: 5G, Internet of Things, specificul generațiilor care consumă tehnologie, inteligența artificială, conținutul video și digital wellbeing.

Despre Simona Panait: Simona s-a alăturat echipei Samsung România acum patru ani, în funcţia de Marketing Manager pe regiunea Europa de Sud-Est. Coordonează strategia de marketing, comunicare şi online, fiind responsabilă de lansările de produse din portofoliu pe pieţele din regiune, campaniile de comunicare brand și activitățile de e-commerce. Are o experienţă de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcţia de Operations Marketing Manager pentru România şi Moldova în cadrul Coca-Cola Company, precum şi poziţia de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International.

Simona a fost membru al juriului competiției Changeneers 2020 și a oferit know-how startup-urilor finaliste, în întâlnirile de Review Board.

Cum participi: Urmărește live meetup-ul pe 27 octombrie de la 11:00!