Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Impact Investment

February 28, 2019 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Un “changeneer” în cautare de investiție pentru creșterea afacerii are acces și la un tip de capital la care alți antreprenori tech nu au: investitorii de “impact”.

În următoarea ediție a meetupurilor Changeneers, ne conectăm live cu Zsolt Pethe, Regional Manager CEE la FA-SE (Financing Agency for Social Entrepreneurship) pentru a afla:

  • Ce înseamnă impact investment
  • Ce are impact investment în comun cu un investitor clasic și ce este diferit
  • Cum pot antreprenorii tech din România accesa impact investment din Europa

De ce să participi?

Cum în România nu există însă investitori de impact, e o ocazie unică:

  • să afli cum poți să îți finanțezi inovarea cu capital dedicat problemelor sociale și de mediu
  • să vezi “live” cum arată o primă conversație între un antreprenor România și un impact investment fund internațional

Invitați

Zsolt Pethe este Regional Manager CEE la FA-SE. Zsolt are o experiență unică în afaceri și social: a petrecut șase ani în construirea unui nou ONG, dedicat tinerilor, pentru în 2001 a fost ales Echoing Geen Global Fellow; a fost recrutat de GE Capital și a petrecut zece ani în diverse poziții de conducere în domeniul bancar; a devenit reprezentant al Ashoka Foundation în Ungaria în 2015.

În echipa FASE, Zsolt se concentrează pe dezvoltarea unui ecosistem divers în jurul antreprenorilor sociali din regiunea CEE.

George Georgescu este co-fondator Human Link, un startup dedicat bolnavilor de Alzheimer și familiilor acestora. Cu un pachet care reunește un smartwatch adaptat, app și servicii de suport (îngrijire medicală și asigurare), Human Link s-a lansat pe piața din România și din Grecia, și au câștigat Changeneers Challenge 2018 și obținut o rundă de finanțare din partea fondului GapMinder prin programul Techcelerator.

Cum participi?

Ne vedem la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Quare, Clădirea 2, Etaj 1) pe 28 februarie, de la 18:30. Accesul este gratuit, dar te rugăm să ne confirmi participarea prin completarea formularului de mai jos:

Details

Date:
February 28, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Str. Tudor Arghezi, 8-10, Cladirea Unimed

Înregistrările s-au încheiat pentru acest eveniment!