Competiția soluțiilor de impact

Competiția Changeneers caută acele startup-uri care pot face viața de zi cu zi mai simplă, dar mai bună, prin tehnologie.

 Tech Game Changers

10.000 de euro pentru startup-uri de impact

Competiția Changeneers ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție și căutăm acele startup-uri care au un impact pozitiv prin tehnologie, care pot prezenta cel puțin un concept validat cu clienți, un prototip sau o soluție funcțională la data finalei, 18 aprilie. Susținem cea mai bună soluție cu un premiu de 10.000 de euro.

Înscrierile s-au încheiat!

În cadrul competiției Changeneers căutăm acei dezvoltatori care pot oferi soluții de impact la probleme urgente din domenii importante pentru noi toți, ca cele de mai jos.

Comunitar

Prin tehnologie, poate fi îmbunătățit sau dezvoltat modul în care interacționăm, dar și impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător.

Social

Putem face lumea un loc mai prietenos pentru persoanele cu dizabilități sau limitări cauzate de zona geografică, de mediul social sau de condițiile financiare.

Sănătate

Există tehnologii care contribuie la modul în care protejăm mediul înconjurător sau alternative la tactici cu impact negativ.

Câștigătorul Tech Game Changers

 

Parking Spotter a câștigat marele premiu în competiția Changeneers! 

 

Parking Spotter este o soluție inovativă care ajută șoferii să găsească cel mai apropiat loc de parcare prin analiza automată a imaginilor furnizate de camerele video. Parking Spotter este o platformă software ce analizează datele furnizate de camerele pentru supraveghere video amplasate în parcări pentru a transmite informații despre starea locurilor de parcare atât șoferilor, cât și administratorilor unor astfel de locații. Astfel, atunci când un șofer intră într-o parcare în care este instalată soluția Parking Spotter, va primi prin intermediul aplicației mobile informații legate de locurile de parcare libere aflate în proximitatea utilizatorului.

Finaliștii Tech Game Changers

 

Iată lista celor 12 startup-uri care merg mai departe, în finala competiției Changeneers și sunt mai aproape de premiul cel mare, de 10.000 de euro:

Hero – o aplicație care face procesul de donare mai prietenos construind o comunitate de donatori de sânge

Arttachment – o aplicație pentru părinți care sprijină atașamentul dintre copil și părinte și care îi ajută pe părinți să devină mai încrezători în abilitățile lor

eMedi – aduce toate întrebările despre BAC pe o singură platformă și propune un mod diferit de învățare față de clasicul citit

 

I’m fine – își propune să ajute adulții depresivi prin intermediul unei aplicații, cu cele mai noi tehnologii: AI, un bot de discuție și Big Data

 

Smart Rides – o aplicație de carpooling destinată companiilor și clădirilor de birouri, care conectează și grupează între ei angajații care merg înspre aceeași zonă

Parentool – o aplicație mobilă care oferă părinților cu ajutorul AI și psihologiei, o experiență personalizată, în funcție de etapa în care atât ei, cât și copilul lor se află

Prepi – soluția pentru toți elevii din România care vor să ia examenul de bacalaureat.  Proiectul implică o serie de algoritmi proprii și servicii software combinate cu scopul de a realiza o platformă online care să ajute elevul să se pregătească inteligent pentru examenul la Matematică

Parking Spotter – o soluție inovativă care ajută șoferii să găsească cel mai apropiat loc de parcare prin analiza automată a imaginilor furnizate de camerele video

Auttie App – singura aplicație adresată copiilor cu dificultăți de învățare, ce extinde terapia specializată

XVision – o aplicație de analiză a radiografiilor care folosește inteligența artificială pentru a genera interpretări precise. XVision este o aplicație web gândită ca un asistent pentru radiologi

VASK – primul sistem de purificare a aerului pentru vehicule. Produsul este amplasat pe partea din față sau pe partea superioară a vehiculului. În timp ce mașina se rotește, aerul poluat intră în filtru, apoi aerul curat este eliberat înapoi în atmosferă

Nummo – o aplicație de logopedie interactivă care ajută copiii cu implant cohlear sau care au diverse dizabilități de auz să își îmbunătățească auzul de oriunde

Ce implică competiția pentru finaliști?

Bootcamp Day

Bootcamp-ul va presupune 1 zi de pregătire pentru finală, oferind recomandări de puncte de lucru și dovezi suplimentare, necesare pentru a dovedi ca proiectul este fezabil și sustenabil.

Webinarii de suport

Organizăm, pentru finaliști, o serie de webinarii de suport în care vom urmări progresul acestora și vom oferi recomandări și sugestii pentru a evolua.

Pitch Day & 10.000 euro

Finaliștii vor trece printr-o etapă de ptiching și jurizare, câștigătorul urmând să primească 10.000 de euro pentru a crește și a atrage clienți.

Etapele competiției

Înscrierea în competiție
5 feb – 10 martie 2019

În perioada 4 februarie – 8 martie 2019, startup-urile care consideră că pot câștiga marele premiu, sunt invitate să se înscrie în competiție.

Preselecție
4 – 15 martie 2019

Fiecare aplicație va fi evaluată, iar soluțiile care au un potențial real de impact vor fi invitate la un interviu de preselecție, telefonic sau în persoană.

Anunțarea rezultatelor
22 martie 2019

Pe 22 martie vor fi anunțați participanții care merg mai departe, pentru a participa la bootcamp, webinarii și pentru a-și prezenta soluția mobilă pe 18 aprilie. 

Juriul competiției

Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe, Samsung

Business Development Manager Impact Hub Bucharest

Redactor-șef start-up.ro

Founder Sparking Capital

Cofondator Medicai

Product Manager UiPath

Consultant online

Competiția Changeneers 2018

Pe 9 februarie 2018, a avut loc finala primei ediții a competiției Changeneers. Din cele 40 de startup-uri înscrise în competiție, 12 au fost selectate pentru a participa la un marketing bootcamp și la finală. Au susținut pitch-uri în fața juriului și a publicului și au demonstrat utilitatea și aplicabilitatea soluțiilor propuse.

Prima ediție a fost câștigată de Human Link, soluția complexă care oferă conectivitate între pacienții care suferă de Alzheimer și aparținători.

Galerie foto Ediția 2018
Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, et. 1