Blog

Blog

Inspiră-te, află poveștile altor inovatori, ia-ți doza de cunoștințe și curaj să aduci impact pozitiv prin tehnologie!

Finalist #techgamechangers: Prepi

Prepi te ajută să iei bacul inteligent. Proiectul transpune pregătirea pentru examenul la matematică în mediul online și o adaptează nevoilor și stilului de viață al adolescenților. Folosește tehnologia și gamificarea cu scopul de a motiva, învăța și evalua elevii. Pe 18 aprilie, află mai multe despre Prepi la Finala Changeneers!

Read More

Finalist #techgamechangers: XVision

XVision este o aplicatie de analiza automata a radiografiilor care foloseste algoritmi de inteligenta artificiala pentru a genera diagnostice precise ale imaginilor raze-x. Pe 18 aprilie, participă la pitch pentru premiul de 10.000 de euro.

Read More

Finalist #techgamechangers: Parentool

Parentool, aplicație finalistă în competiția Changeneers, oferă părinților, cu ajutorul inteligenței artificiale și al psihologiei, o experiență personalizată în funcție de tipologia lor de părinte  și etapa de dezvoltare în care se află copilul precum și accesul la o serie de specialiști.

Read More

Finalist #techgamechangers: Nummo

UberPixel, compania care a dezvoltat Nummo, a fost fondată în 2017 din dorința de a veni cu soluții inovative la probleme sociale și nu numai. În prezent dezvoltă aplicații software în domenii precum health, servicii, smart home și AI, iar pe 18 aprilie participă la Finala Changeneers 2019. Citește interviul cu AnaMaria Onica, fondator UberPixel!

Read More

Finalist #techgamechangers: I’m Fine

I’m Fine, aplicație finalistă în competiția Changeneers, ajută adulții care suferă de depresie să înțeleagă cu ce se confruntă, oferă soluții personalizate pentru problema lor și îi conectează cu terapeutul potrivit pentru ei. Descoperă aplicația și vino la pitch pe 18 aprilie!

Read More

Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, et. 1