Bine ai venit în comunitatea Changeneers!

Aici poți cunoaște alți antreprenori care schimbă lumea în bine prin tehnologie, participa la meetup-uri, la competiția unde oferim 10.000 de euro premiu sau poți să îți testezi ideea prin makerspace.

Comunitatea Changeneers crește de la an la an. În cele 3 ediții ale competiției Changeneers peste 175 de startup-uri tech s-au înscris și 39 au concurat pentru marele premiu oferit de Samsung România.

Câștigătorii competiției, Human Link (2018), Parking Spotter (2019) și Venomia (2020) au reușit să se lanseze și să ajungă la primii clienți în urma competiției. Dar Changeneers nu este doar o competiție cu premii, este o comunitate în creștere, unde antreprenorii pot face schimb de idei, pot participa la Meetup-uri pentru a gasi inspirație sau soluții la provocările cu care se confruntă și chiar își pot testa aplicațiile pe echipamente Samsung puse la dispoziție gratuit în cadrul Makerspace.

Ne dorim să creștem această comunitate de inovatori care rezolvă prin tehnologie diferite nevoi din piață și credem că acest demers ne poate conduce către o rețea de fondatori tech care vor schimba lumea de mâine.

Aici poți să vezi care sunt startup-urile deja înscrise în comunitate și dacă ai un prototip tech înscrie-te și tu!

Rămâi la curent cu toate noutățile Changeneers abonându-te la newsletter!

 Promitem să îți trimitem doar informații utile pentru tine și business-ul tău.


Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Str. Tudor Arghezi, 8-10, Cladirea Unimed