Competiția soluțiilor de impact

Competiția Changeneers caută acele startup-uri care pot face viața de zi cu zi mai simplă, dar mai bună, prin tehnologie.

 Tech Game Changers

10.000 de euro pentru startup-uri de impact

Competiția Changeneers ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție și căutăm acele startup-uri care au un impact pozitiv prin tehnologie, care pot prezenta cel puțin un concept validat cu clienți, un prototip sau o soluție funcțională la data finalei, 18 aprilie. Susținem cea mai bună soluție cu un premiu de 10.000 de euro.

Aplică acum!

În cadrul competiției Changeneers căutăm acei dezvoltatori care pot oferi soluții de impact la probleme urgente din domenii importante pentru noi toți, ca cele de mai jos.

Comunitar

Prin tehnologie, poate fi îmbunătățit sau dezvoltat modul în care interacționăm, dar și impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător.

Social

Putem face lumea un loc mai prietenos pentru persoanele cu dizabilități sau limitări cauzate de zona geografică, de mediul social sau de condițiile financiare.

Sănătate

Există tehnologii care contribuie la modul în care protejăm mediul înconjurător sau alternative la tactici cu impact negativ.

Ce implică competiția pentru finaliști?

Bootcamp Day

Bootcamp-ul va presupune 1 zi de pregătire pentru finală, oferind recomandări de puncte de lucru și dovezi suplimentare, necesare pentru a dovedi ca proiectul este fezabil și sustenabil.

Webinarii de suport

Organizăm, pentru finaliști, o serie de webinarii de suport în care vom urmări progresul acestora și vom oferi recomandări și sugestii pentru a evolua.

Pitch Day & 10.000 euro

Finaliștii vor trece printr-o etapă de ptiching și jurizare, câștigătorul urmând să primească 10.000 de euro pentru a crește și a atrage clienți.

Etapele competiției

Înscrierea în competiție
5 feb – 8 martie 2019

În perioada 4 februarie – 8 martie 2019, startup-urile care consideră că pot câștiga marele premiu, sunt invitate să se înscrie în competiție.

Preselecție
4 – 15 martie 2019

Fiecare aplicație va fi evaluată, iar soluțiile care au un potențial real de impact vor fi invitate la un interviu de preselecție, telefonic sau în persoană.

Anunțarea rezultatelor
22 martie 2019

Pe 22 martie vor fi anunțați participanții care merg mai departe, pentru a participa la bootcamp, webinarii și pentru a-și prezenta soluția mobilă pe 18 aprilie. 

Juriul competiției

CEO & Cofondator Impact Hub Bucharest

Founder Sparking Capital

Redactor-șef start-up.ro

Aplică acum!

Competiția Changeneers 2018

Pe 9 februarie 2018, a avut loc finala primei ediții a competiției Changeneers. Din cele 40 de startup-uri înscrise în competiție, 12 au fost selectate pentru a participa la un marketing bootcamp și la finală. Au susținut pitch-uri în fața juriului și a publicului și au demonstrat utilitatea și aplicabilitatea soluțiilor propuse.

Prima ediție a fost câștigată de Human Link, soluția complexă care oferă conectivitate între pacienții care suferă de Alzheimer și aparținători.

Galerie foto Ediția 2018
Despre Changeneers
Social media
Contactează-ne!
changeneers@impacthub.ro
Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, et. 1